Ahad, Mac 13, 2016

RICH HERITAGE LANCAR MINYAK WANGI AZEERTHA

Malam tadi bertempat di Hotel Istana, Kuala Lumpur, tercatat sejarah baru apabila 1,500 orang ahli Rich Heritage Berhad (RH) berkumpul di hotel tersebut  untuk menyaksikan majlis pelancaran RH.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif RH, Datuk Azir Abu Samah, RH bukan perniagaan jualan langsung atau MLM tetapi satu revolusi perniagaan bentuk baharu di Malaysia menggunakan platform atas talian (on line).

" Inilah peluang terbaik untuk mereka menjana pendapatan tetapi tidak berani mengambil risiko mengeluarkan perbelanjaan yang besar untuk modal, sewa kedai dan pekerja," katanuya ketika berucap di majlis tersebut.

Katanya, RH diwujudkan bagi memberi peluang kepada usahawan dan bakal usahawan untuk menjalankan perniagaan tanpa perlu menaja, mencari orang, tiada risiko kerugian, tidak membebankan dan modal dikeluarkan hanya sekali.

Ujarnya lagi, RH membuka cawangan di Kuala Lumpur untuk memberi peluang kepada orang ramai menyertai peluang pelaburan perniagaan bagi menjana pendapatan.

"Selepas ini RH bercadang membuka 70 cawangan di seluruh negara sebelum dikembangkan ke Indonesia dan Thailand," tegasnya.

Azir menambah tujuan majlis makan malam itu ialah untuk mengembangkan jenama RH di samping memberitahu bakal pelabur mengenai kaedah perniagaan yang dijalankan oleh RH.

Sehubungan dengan itu, katanya, RH bekerjasama dengan Rich Coco dan Yayasan Al Ummah di mana majlis penyerahan perjanjian kerjasama dengan dua syarikat itu diadakan.

Malam tadi juga menyaksikan pelancaran produk sulung RH iaitu minyak wangi AZEERTHA. Minyak wangi bersaiz 50ml keluaran Bumiputera ini dibungkus di Malaysia dalam bentuk botol menarik dan dijaul pada harga RM96.

"Selepas ini syarikat akan memperkenalkan pelbagai lagi produk yang sesuai dengan minat dan kehendak pelanggan," katanya lagi.

katanya, ejen hanya menjual minyak wangi sedangkan promosi dibuat oleh syraikat.

"Syarikat akan melantik ejen di seluruh negara secara single level dan buat permulaan sebanyak 20,000 botol minyak wangi akan berada di pasaran," jelasnya.

Beliau menyeru ibu tunggal di seluruh negara merebut peluang perniagaan ini yang mana RH melantik Yayasan Al Ummah sebagai penyalur pinjaman kepada bakal ejen RH.

Majlis itu turut diserikan oleh penyanyi Dayang Nurfaizah, Anis Al Idrus, Cherpen dan Falah Bassim. Turut hadir di majlis itu ialah ahli ahli lembaga pengarah RH dan isteri Datuk Azir, Datin Narita Ismail.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang RH, baca blog ini bertarikh 20 Februari lalu, lihat http://catatanzabidi.blogspot.my/2016/02/rich-heritage-sasar-tarik-500000-ahli.html