Jumaat, Mac 08, 2019

JEMPUTAN KE MAJLIS PELANCARAN BUKU PADA 23 APRIL 2019


Adalah saya dengan segala hormatnya menjemput tan sri/dato seri/dato/datin/tuan/puan dan semua pembaca blog ini ke majlis pelancaran buku autobiografi bekas editor bahasa malaysia free malaysia today (FMT), Mohd Zabidi Saidi pada 23 april 2019 hari selasa jam 11.30 pagi di Hotel KL International, Chow Kit oleh YB Dato Amiruddin Hamzah, Timbalan Menteri Kewangan.

Sila sahkan kehadiran tan sri/dato seri/dato/datin/tuan/puan kepada zabidi 01115726582. Orang yang mengesahkan kehadiran sahaja dibenarkan masuk ke dalam dewan. Masuk adalah percuma serta dapat buku percuma.

RUMAH PEJUANG RAKYAT RM4.5 JUTA

KUALA LUMPUR, 7 Mac (Bernama) -- Anggota Parlimen Port Dickson Datuk Seri Anwar Ibrahim telah mengisytiharkan hartanya bernilai kira-kira RM10.7 juta kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Menurut kenyataan yang dikeluarkan setiausaha sulitnya Shukri Saad, jumlah itu termasuk anggaran nilai semasa RM9.5 juta bagi rumah milik Anwar yang juga Presiden PKR di Bukit Segambut di sini.

Kediaman itu pada mulanya dibeli pada harga RM4.5 juta hasil daripada jualan rumah di Bukit Damansara pada 2005, kata kenyataan itu.