Sabtu, Mac 26, 2011

KONSPIRASI ATAU ANWAR YANG BODOH?UMNO menafikan terlibat dalam video lucah yang dikatakan lakonan Anwar Ibrahim dengan gadis Cina.Menurut Presiden UMNO, video itu tidak kena mengena dengan UMNO.

Memanglah UMNO tidak terlibat tapi Datuk T semuanya orang UMNO. Oleh itu Datuk T kena berhenti jadi ahli UMNO supaya UMNO tidak dipalitkan dalam isu ini.

Dendam RTC kepada Anwar tidak pernah padam. Oleh itu ini peluang terbaik untuk RTC membalas dendam kepada Anwar yang menjatuhkannya dari kerusi Ketua Menteri Melaka. Buat apa RTC berdendam sedangkan Anwar sudah tersingkir dari jawatan Timbalan Perdana Menteri. Anwar sudah dihukum Allah. Dahulu dia jatuhkan RTC akhirnya Anwar dijatuhkan dari jawatan yang hampir menjadi PM.

Pelik juga tak habis dengan isu liwat kedua, kini muncul isu main perempuan pula. Hebat Anwar gay dan perempuan disapunya. Jika benar Anwar yang buat dalam video itu dia memang bodoh. Kalau nak main perempuan apa salahnya dia pergi ke luar negara dan jangan main di Malaysia kerana ke mana dia pergi SB akan ikut dia.Bukan salah SB kalau Anwar kena perangkap dengan Datuk T kali ini.

Datuk Eskay dikatakan kecewa kerana Anwar enggan jadi saksi dalam kes saman syarikat yang dapat projek jambatan bengkok. Dia kehilangan komisennya sebanyak RM20 juta bila jambatan bengkok tak jadi dibina.Oleh itu dia rancang untuk malukan Anwar dengan video lucah menjelang pilihanraya umum negeri Sarawak.

Bukan senang jadi pemimpin pembangkang. Lihat sejarah Ahmad Boestamam yang sering diganggu polis. Oleh itu apa yang dialami oleh Anwar adalah perkara normal.Parti pemeritah akan buat apa sahaja untuk memalukan Anwar. Cuma yang tak normal jika beliau tak berhenti dari tabiatnya main bonton jantan dan main perempuan. Kalau benar dia berzina tentu kecewalah bekas ahli-ahli ABIM yang menyanjung Anwar selama ini. Malah orang PAS tentu pening kepala dengan Anwar yang masih mengekalkan tabiat yang tidak senonoh ini. Atau mungkin Anwar tidak tahan dengan ujian Allah ini yang suka main bontot jantan dan main perempuan. Kalau dia tak ada tabiat ini sudah lama dia jadi PM. Oleh itu jangan salahkan orang lain bila Allah tarik rezeki kita, tanyalah diri sendiri di mana kesilapan kita.