Sabtu, Mei 07, 2011

VAULTSAFE UALL SATU FENOMENA BARU


Bagi orang yang sering menggunakan laptop atau desktop, mereka bimbang fail yang mereka taip hilang atau kena virus. Simpan fail dalam pen drive pun mungkin terkena virus. Oleh itu seorang rakyat Malaysa, Fauzi Omar mencipta satu kaedah untuk menyimpan fail-fail ini dalam peti besi (vaultsafe) di alam maya.

Bila anda pergi ke luar negara, anda tidak perlu membawa laptop anda. Sebaliknya bawa password peti besi ini untuk dibuka di komputer di luar negara. Dengan sendirinya fail anda akan terpapar di skrin komputer. Inilah inovasi teknologi terbaru. Fauzi Omar bersama partnernya Mazlie Muhammad mencipta vaultsafe ini. Fauzi terdahulu pernah mencipta tuku refleksi.

Oleh kerana vaultsafe uall.com masih baru diperkenalkan pada bulan ini, maka inilah peluang terbaik kepada rakyat Malaysia untuk melanggan vaultsafe ini. Untuk memberi peluang kepada pelanggan maka Fauzi merangkumkan vaultsafe ini dengan program affiliate. Melalui gabungan pintar ini affiliate bakal meraih rebat sehingga RM60 ribu sebulan.

Saya menyeru kepada semua pembaca blog ini supaya menjadilah ahli vaultsafe uall. Anda boleh melayari website saya http://www.vaultsafeuall.com/?ref=zabby1.

Saya bertuah dapat berkenalan dengan Fauzi Omar yang sentiasa mencipta sejarah sendiri.

Saya yakin dengan kepakaran Fauzi maka ramai jutawan vaultsafe uall akan lahir tidak lama lagi.Inilah peluang terbaik bagi menjana pendapatan tambahan.