Jumaat, Oktober 08, 2010

BERHATI_HATI DENGAN PEREMPUAN INI
Kepada semua rakan-rakan facebook, anda kena berhati-hati dengan perempuan bernama Mamarini Husin ini. Saya tak kenali dia yang berasal dari Kuantan. Dahulu saya add dia tetapi banyak kali dia menyinggung saya, maka saya reject dia. Kini dia selalu berhubung melalui mesej saya bercakap lucah. Segan saya.

Tengok orangnya sudah berumur. Yang pelik dia tahu latarbelakang saya tetapi saya tidak pernah kenalinya. Oleh itu berhati-hatilah dengan perempuan gila ini.

JANGAN MARAH TOK GURU


Pelik juga tok guru macam Nik Aziz boleh marah juga. Sepatutnya bila SPR umum tarikh pilihanraya kecil bagi DUN Galas, beliau kena terima tarikh itu dengan hati yang terbuka dan bukan memarahi SPR konnnya tarikh itu menguntungkan pihak BN.

Pesuruhjaya Pas Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menyelar Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) yang mengumumkan 4 November ini sebagai tarikh membuang undi Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas.

Ia kerana kata beliau, tiga hari sebelum itu sidang DUN diadakan mulai 1 November.

"SPR tidak fikir langsung cerita orang lain, dia fikir cerita UMNO dia sahaja. Saya sebut ini terang-terang, kita sudah tetapkan sidang DUN yang perlu dihormati.

"Itulah bendanya. Ini menimbulkan kebencian masyarakat Kelantan terhadap SPR," katanya ketika ditemui di Kota Bharu semalam.

Beliau yang juga Menteri Besar Kelantan berkata, SPR tidak pernah bertanya kepada kerajaan negeri tentang tarikh tersebut yang sudah pun ditetapkan sebelum ini.

SPR semalam menetapkan tarikh penamaan calon bagi Pilihan Raya Kecil DUN Galas pada 26 Oktober ini manakala hari pengundian pada 4 November.

Perkara itu diumumkan Timbalan Pengerusi SPR, Datuk Wan Ahmad Wan Omar selepas mempengerusikan mesyuarat khas suruhanjaya itu di Putrajaya.