Isnin, November 15, 2010

MINDANIAGA TERUS BUAT PROMOSI

Majalah baru Minda Niaga terus membuat promosi. Semalam bertempat di Pearl International Hotel di Jalan kelang Lama, majalah ini telah diberi percuma kepada para peserta seminar Law of Attraction anjuran pakar motivasi terkenal, Dr Ridzuan Noor.

Pakar motivasi itu juga adalah kolumnis Mindaniaga. Oleh itu jika usahawan tidak mahu ketinggalan mengikuti kolum Dr Ridzuan Noor setiap bulan, mereka bolehlah melanggan majalah itu dengan kadar RM120.00 setahun. Hubungi Wow Communications Sdn Bhd untuk langganan, telefon nombor 03-41088867.

Seminar satu hari ini dihadiri oleh 48 orang peserta. Editor majalah, Mohd Zabidi Saidi telah diberi peluang mempromosi majalah tersebut kepada para peserta seminar. Seminar ini juga meraikan harijadi Dr Ridzuan Noor yang menerima kek harijadi daripada Media Prima. Beliau akan muncul dalam siri motivasi TV3 tidak lama lagi.

Berita ini juga boleh diakses melalui blog mindaniaga,www.mingguanmindaniaga.blogspot.com. Malah gambar-gambar seminar boleh dilihat melalui album seminar loa di facebook, zabidi saidi. Jangan lupa para peserta seminar untuk add zabidi saidi, ubtuk melihat foto-foto tersebut.